Not known Facts About بیماری لوپوس کلیه نی نی سایت
Not known Facts About بیماری لوپوس کلیه نی نی سایت
Blog Article
با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس میشود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.
این نوع لوپوس منجر به التهاب پوست، مفاصل، ریه ها، کلیه ها، خون، قلب یا ترکیبی از آن ها می شود.
لوپوس در زنان آفریقایی یا کارائیبی نیز رواج دارد. این بیماری در افراد آفریقایی-کارائیبی شدیدتر است.
علاوه بر این، این عامل با بروز مشکلات بارداری، مثل: سقط جنین، هم در ارتباط است.
آزمایش مثبت برای وجود آنتی بادیها تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن بیمار، نشان دهنده یک سیستم ایمنی تحریک شده است.
بی اشتهایی دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که یکی از آن ها لوپوس است؛ یک دلیل شایع دیگر در بی اشتهایی؛ اختلالات عصبی است که به نام آنورکسیا یا بی اشتهایی عصبی شناخته می شود.
البته این بیماری یک نشانه بارز دارد که میتوان با توجه به آن راحت تر آن را شناسایی کرد و آن نشانه لکههایی هستند که روی گونهها به شکل بال پروانه ایجاد میشود.
به ندرت، لوپوس می تواند بر روی چشم ها اثر بگذارد و باعث قرمزی دردناک چشم و یا تغییر در بینایی شود. دیگر شرایط مرتبط بیماری لوپوس نوزاد با بیماری لوپوس
از زمان عود بیماری، علائم لوپوس هم ظاهر می شوند. پس از بازه هایی که بیماری عود می کند، بازه ای می رسد که هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود.
این بیماری که از آن به عنوان بیماری هزار چهره نیز یاد میشود، به طور خاص بر زنان تأثیر میگذارد.
این شرایط معمولا به صورت چرخه ای ظاهر می شود. در زمان بهبود بیماری هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود. در هنگام عود بیماری، بیماری فعال است و علائم هم دارد.
لوپوس از راه های مختلف بر افراد اثر می گذارد و همین تاثیر، پیدا کردن بیو مارکرهای قابل اعتماد را سخت می کند.
پزشک ممکن است شما را به یک روانشناس ارجاع دهد تا بتوانید با استرس مقابله کنید. ورزش منظم میتواند باعث بهبود استرس، اضطراب و افسردگی شود، با این حال شما باید به خاطر خستگی و دیگر علائمی که شرایط بیماری شما را افزایش می دهند، بین ورزش کردن و استراحت کافی، تعادل برقرار کنید. زندگی با بیماری لوپوس
آنچه تا کنون گفته شد، شما را با علائم لوپوس آشنا کرد. اگرچه این علائم تنوع و طیف گسترده ای دارند، شما با مشاهده آنها میتوانید به پزشک مراجعه کنید.